Trude Marstein i samtale med Inger Merete Hobbelstad

Hvis man tror for mye på kjærligheten. Bryter man da reglene?

I sentrum for Trude Marsteins ferske roman «Så mye hadde jeg» står Monika. Hun er av anmeldere blitt omtalt som selvopptatt, ubehagelig, usympatisk og irriterende tafatt. Men hun er også av flere lesere blitt omtalt som det motsatte: som sympatisk og tvers gjennom menneskelig. Gjennom de 45 årene som boka tar for seg, går hun fra relasjon til relasjon, hun søker noe mer enn det hun finner, og når hun finner det, varer det aldri lenge nok. Men er Monika umoralsk eller bare utilpass? Sterk eller svak? Egoistisk eller ensom?

Hør Trude Marstein i samtale med Inger Merete Hobbelstad.

Inger Merete Hobbelstad (f. 1980) journalist og kritiker i Dagbladet. Hun er utdannet litteraturviter og har utgitt boka «Å leve med Shakespeare». «Hun skriver med begeistring og klarer å heve språket opp fra en tradisjonell sakprosa til et litterært, levende nivå», skrev Aftenposten i sin anmeldelse. I mars i år fikk Hobbelstad presseprisen Gullpennen.

Trude Marstein (f. 1973) er forfatter og oversetter som «byggjer stor litteratur med bitte små byggjeklossar», som Marta Norheim i NRK formulerer.

Samtalen vil foregå på God natt, Oslo:

Tid: Fredag 14. september kl. 20.00
Sted: Langhuset på SALT, Langkaia 1, Oslo