Sauna Sessions med Eivind Trædal i samtale med Bård Lahn

Smugkikk på hans kommende bok «Det svarte skiftet» i badstuen på SALT.

Det er klart for Sauna Sessions under God natt, Oslo. På området til SALT finner man nemlig en av verdens største saunaer. Temperaturen er rundt 60 grader. Rett utenfor, på bryggekanten med utsikt til Operaen, kan du bade i Oslofjorden.

På lørdag kommer Eivind Trædal til badstuen. Det blir en smugkikk på hans kommende utgivelse «Det svarte skiftet». Han vil samtale med Bård Lahn.

Eivind Trædal (f. 1985) er MDG-politiker, Twitter-kjendis, Dagsnytt 18-raljør og togentusiast. Han har også en master fra Senter for utvikling og miljø. I hans kommende bok «Det svarte skiftet» argumenterer han for at norsk klimapolitikk har erstattet de tidlige løftene om felles ansvar og bærekraftig utvikling med ekspansive planer for en oljeøkonomi. Han gjenforteller nyere politisk historie med dette i tankene, og argumenterer for at realpolitikken vår, dypest sett, er svart som oljen.

Bård Lahn (f. 1983) er forsker på Cicero der han blant annet jobber med forholdet mellom internasjonal og nasjonal klimapolitikk. Han er også tidligere leder av Natur og Ungdom, og i 2013 ga han ut boka «Klimaspillet. En fortelling fra innsiden av FNs klimatoppmøter» på Flamme forlag.


Praktisk informasjon: Det er påbudt å bruke badetøy. Badetøy må du ha med selv, håndkle kan leies. Det er plass til 100 personer i saunaen. Inngang til Sauna Sessions er inkludert i festivalpass/dagspass.