Caspar Eric i samtale med Victoria Kielland

Hva gir noen lov til å sørge?

Caspar Erics fjerde og nye diktsamling «Alt hvad du ejer» handler om en ung mann, som egentlig skulle vært far. Han har nylig mistet et tilblivende barn etter en spontanabort, og like etter går også han og kjæresten fra hverandre. Boken kretser om disse tapene – tapet av et barn, en kjæreste og forbindelser som knytter den unge mannen til verden. Boken stiller også spørsmål om hva sorgen er, hvem sin sorg det er, og hva sorgen må inneholde for at man skal få lov til å sørge. Finnes det noe som er rett og galt når det kommer til sorg?

Hør Caspar Eric i samtale med Victoria Kielland.

Victoria Kielland (f.1985) er forfatter og teaterviter. Hun har utgitt kortprosasamlingen «I lyngen» (2013), som ble nominert til Tarjei Vesaas’ debutantpris, og romanen «Dammyr» (2016), nominert til Ungdommens kritikerpris og årets beste av Natt&Dag. «Poetisk og fortellermessig stålkontroll. At boka er ulik det meste annet hjelper på. Om lengsel og undergang i Østfold», skrev Bokmagasinet i Klassekampen i sin anmeldelse av «Dammyr».

Caspar Eric (f. 1987) regnes som en av Danmarks fremste yngre poeter. I sin brennferske fjerde diktsamling «Alt hvad du ejer» forsøker han å finne ord for tap.

Samtalen vil foregå på God natt, Oslo.

Tid: 13. september kl. 20.00
Sted: Langhuset på SALT, Langkaia 1, Oslo