Publisert 15. august, 2018

Tronsmo blir God natt, Oslo sin festivalbokhandel

God natt, Oslo vil samarbeide med hele litteratur-Norges favorittbokhandel, Tronsmo, om å tilby bøker under årets festival.

– Det var lett å si ja! Vi syntes festivalen hørtes vital og relevant ut, som om folka bak VIL noe mer forpliktende, gi folk en sjanse til å oppdage gode forfattere de kanskje ikke har lest, ta seg en tur på litt mindre stier i landskapet som ikke er fullt så merka, sier Terje Thorsen, som sammen med Eva Stenlund Thorsen driver Tronsmo bokhandel.

– Og en festival som høres så spennende ut trenger jo en ordentlig bokhandel.

Tronsmo vil dermed ta med seg deler av bokhandelen ut til Langkaia i Oslo fra 13. til 15. september. I tillegg til bøker av forfattere som kommer til festivalen, kommer de til å tilby bøker som på en eller annen måte står i sammenheng med disse bøkene.

– Jeg vet at de har lett grundig etter anbefalinger som passer til festivalen. Det blir en slags fysisk versjon av «likte du denne BØR du lese denne også!», sier festivalsjef Synne Øverland Knudsen.

Om valget av bokhandel, har hun følgende å si:

– Det var et helt naturlig valg, og vi er veldig glade for at Tronsmo er med oss, med deres kompetanse, bullshitfilter og enestående teft for kvalitet, sier festivalsjef Synne Øverland Knudsen.

 

 

Foto: Erik Valebrokk