Publisert 31. august, 2018

Fabel og Lydbokforlaget vil ta vare på lyden av God natt, Oslo

– Vi vil kunne tilby gjenhør med flere av litteratursamtalene fra God natt, Oslo i Fabel, sier forlagssjef i Lydbokforlaget/Fabel, Ann-Kristin Vasseljen.

Fabel (Lydbokforlagets abonnementstjeneste for lydbøker, men også andre lydformater) vil være til stede på God natt, Oslo og dokumentere mange av samtalene gjennom lyd. Noen av samtalene vil så kunne finne veien til strømmetjenesten – som podcast.

– God natt, Oslo blir et sted for fine litteraturopplevelser og det ville vi gjerne være med på. En ny festival med fokus på kvalitetslitteratur i Oslo er noe vi enkelt kunne stille oss bak. Det er et variert program, med både kjente og etablerte norske forfattere og nye spennende, sier Vasseljen.

Hvorfor valget falt på Fabel som samarbeidspartner for lydopptak av festivalen, kan festivalsjef Synne Øverland Knudsen si følgende om:

– For oss handler det om dokumentasjonsverdi. Mange av samtalene på festivalen har nettopp det, dokumentasjonsverdi. For oss, for publikum og for de som ikke har anledning til å være der. Det er kult å kunne gi dem en smakebit av hvor fantastisk det var. Og for det trengte vi en samarbeidspartner som bryr seg om både lydkvalitet og litteratur.